Inredning till badrum

Oavsett om man har ett stort eller litet badrum så vill man lyckas med sin inredning. Att inreda ett badrum kan vara lite klurigt eftersom det kan vara dåligt med ytor och svårt att veta hur man ska tänka. Går du i tankarna om att renovera ditt badrum finns det en del saker som kan vara bra att ha i åtanke. För att kunna skapa ditt drömbadrum är det är viktigt att hitta badrumsinspiration som passar din stil och att du planerar noggrant.

Du måste tänka på vilken budget du har, vad för typ av material du vill använda och hur du vill inreda badrummet. Kolla nedan för ytterligare tips på hur du kan inreda badrum.

Badrumsbelysning

Valet av badrumsbelysning är viktigt då du behöver flera olika sorters ljus. Den främsta lampan du behöver i ett badrum är en taklampa. Med en taklampa i badrummet skapar du en harmonisk och trivsam miljö. Hos en återförsäljare som Elon.se hittar du mängder med taklampor för badrum i olika stilar.

Tips på inredning till badrum

Här får du tips på inredning till badrummet som hjälper dig att få till den härliga spakänslan. Man behöver inte renovera sitt badrum för att skapa den lyxiga känslan. Tänk på att det är detaljerna som gör stor skillnad.

Inredning för badrum

Våga använda växter

Gröna växter är en väldigt snygg inredningsdetalj i badrummet. Vissa växter kan faktiskt användas som luftrenare. Att inreda badrum med gröna växter är perfekt!

Ljuslyktor

Inred ditt badrum med ljus och ljuslyktor! Levande ljus skapar en riktig spa- och myskänsla. Tips är att ha ljus vid handfatet, gärna med någon svag doft, eller vid avlastningsbänken.

Dekorera med förpackningar

Har du exklusiva och fina förpackningar eller tvålar hemma? Inred badrummet med dem då det ofta förknippas med spa-anläggningar och ger en känsla av lyx.

Bryt av med lite färg

Våga ha färg i ditt badrum, när man vill uppnå en känsla av harmoni och spa använder man sig av neutrala färger. Våga istället inreda ditt badrum med färgglada handdukar, askar, krukor eller liknande.

Inred badrum med avlastningsmöbler

Ett smart tips på inredning till badrummet är att använda en liten pall eller badkarshylla för att ställa produkter och växter på.

Spegeln

Ett tips är att byta ut den befintliga spegeln mot till exempel en rund spegel. Det ger badrummet ett livligt utseende samtidigt som det är väldigt snyggt.

Våga inreda med tavlor

Använd posters och tavlor som inredning till badrummet. Skapa en tavelvägg eller ställ en tavla på avlastningsbordet.Kolla bara vad som gäller när man gör hål i väggar i badrummet.

Montera takfönster

Med ett takfönster släpper du in dubbelt så mycket ljus som ett fasadfönster. Montera ett takfönster för ett mysigare och hemtrevligare badrum!