Inredning skandinavisk stil

Skandinavisk inredning är en oerhört populär stil som är både modern och stilren. Tänk er ljusa och neutrala färger på väggar, möbler och inredning. Det är typiskt skandinaviskt. Här kan du finna inspiration om hur du kan inreda med skandinavisk stil.Fixa stilen

Stilrena gröna växter, posters med motiv, detaljer i marmor, mix av textiler så som sammet och linne. Använd inredningsdetaljer i olika prisklasser för att få en perfekt mix. Man ska tänka minimaliskt fast med lyxig design för att få till den skandinaviska inredningsstilen.

Skandinavisk konst

Skandinavisk konst har gett ett starkt avtryck världen över tack vare mängder av begåvande konstnärer. Till skillnad från det minimalistiska som skandinavisk design många gånger kännetecknas för, så erbjuds vi konstverk i alla tänkbara stilar. Allt från realism och modernism till klassisk stil och mycket mer. Med skandinavisk konst kan du med enkelhet inreda ditt hem och göra det både mysigt, stilrent och fräckt - oberoende av vilken stil du har hemma.Är du på jakt efter konst att inreda hemma med? Besök då Åmells – Sveriges ledande konsthandel inom skandinavisk konst. Här kan du ta del av konstverk från inga mindre än Carl Larsson, Anders Zorn, Carl Milles och många fler konstnärer från Skandinavien.

Skandinavisk inredning online

Den skandinaviska inredningsstilen är inte bara populär i Skandinavien, den har också blivit väldigt populär i resten av världen. Många skandinaviska designers har blivit väldigt populära utomlands, vilket man förstår. Nedan listar vi några populära aktörer på marknaden som erbjuder skandinavisk inredning online.