Marockansk inredningsstil

Marockansk eller orientalisk inredning har mer färg och liv än till exempel den skandinaviska inredningsstilen, här är det mer mönster och färg.
Något som är väldigt vanligt att ha i köket eller badrummet är Marrakech kakel, antagligen på golv eller stänkväggen i köket. Ett tips är att ha resten av rummet vitt eftersom det inte får bli för mycket mönster.
Marockansk inredningsstil går i färgerna, orange, silver, guld, blått, rött och lila.

Fixa stilen

För att få till den marockanska inredningsstilen ska man använda färgerna som är nämnda ovan, på till exempel kuddar och sittpuffar. Använd gärna brickbord i silver eller guld för extra effekt. Inred med små detaljer, det är de som gör stor skillnad. Till exempel, Buddhastatyer, lyktor och rökelser.

Marockansk inredning online

Hitta städfirma

Oavsett inredningsstil är det viktigt att hålla rent hemma för att du ska trivas. Om du tröttnat på att städa själv kan du läsa om våra tips på städfirmor i våra största städer. Vi går igenom hur det funkar med RUT-avdrag, och ger prisexempel på marknadens genomsnitt. Anlita en professionell städfirma för avlastning i vardagen och för ett garanterat väl utfört städjobb.