Kök inredning inspiration

Inredningstips till köket

Här delar vi med oss av våra bästa och enkla inredningstips på hur du ska inreda köket. Hos många är köket husets mittpunkt, det är där man samlas, familj som vänner och äter en god middag. Därför är det viktigt att inreda köket efter den känsla och stil man vill framhäva. Här nedan kommer du få ta del av våra bästa inredningstips till köket.

Inredning till kök – våra bästa inredningstips

Ofta så har man ett färdigt kök i sitt hus eller lägenhet, alla har inte möjligheten att rita sitt eget kök. Men det finns små knep som hjälper dig att skapa den stil du är ute efter. Se våra tips nedan för att inreda köket så som du vill ha det.

Köksinrednings - tips

Byt ut handtag och knoppar

Det finns massor av olika handtag och knoppar att välja mellan. Att byta ut små detaljer kan skapa stora skillnader och ge ett mysigt kök.

Lägg in belysning i skåp och luckor

Belysning skapar stämning. Inred ditt kök med belysning för att skapa ett mysigt kök där alla vill hänga. Det behöver inte vara för dyrt, Ikea har många olika lösningar.

Byt blandare

Att byta ut blandaren kan ge ditt kök en ny stil. Det finns olika typer, stilar och färger att välja mellan. Välj och inred ditt kök efter din egen stil. Olika blandare hittar du här.

Bänkskiva & stänkskydd

Att ha bänkskivan och stänkskydd i samma material och färg har blivit en stor trend och vi förstår varför. Det ger verkligen ditt kök ett lyxigt utseende. Ett hett tips om då håller på att inreda köket.

Vinkylskåp

En detalj som förhöjer känslan av lyx i köket är en inbyggd vinkyl. Oavsett om du renoverar eller bygger nytt kök finns det vinkylar i olika storlekar och utrymmen. Har du ett intresse för vinlagring finns det stora fristående vinkylskåp som rymmer mycket. Vill du istället ha en vinkyl som en fin inredningsdetalj finns det vinkylar för inbyggnad i skåp. En vinkyl är snygg inredningsdetalj i köket.

Hos Vinlagring.se finns det vinkylskåp i varierande storlekar. De har ett stort utbud på både fristående vinkylar och inbyggda vinkylar.