Kök inredning inspiration

Inredningstips till köket

Här delar vi med oss av våra bästa och enkla inredningstips på hur du ska inreda köket. Hos många är köket husets mittpunkt, det är där man samlas, familj som vänner och äter en god middag. Därför är det viktigt att inreda köket efter den känsla och stil man vill framhäva. Här nedan kommer du få ta del av våra bästa inredningstips till köket.

Inredning till kök – våra bästa inredningstips

Ofta så har man ett färdigt kök i sitt hus eller lägenhet, alla har inte möjligheten att rita sitt eget kök. Men det finns små knep som hjälper dig att skapa den stil du är ute efter. Bland annat kan en fin kökstapet eller en snygg färg i köket göra ditt matutrymme till en trivsam plats. Se fler tips nedan för att inreda köket så som du vill ha det.

Köksinrednings - tips

Byt ut handtag och knoppar

Det finns massor av olika handtag och knoppar att välja mellan. Att byta ut små detaljer kan skapa stora skillnader och ge ett mysigt kök.

Belysning i skåp och luckor

Belysning skapar stämning. Inred ditt kök med belysning för att skapa ett mysigt kök där alla vill hänga. Det behöver inte vara för dyrt.

Byt blandare

Det finns olika typer, stilar och färger på blandare att välja mellan. Inred ditt kök efter din egen stil. Blandare i äldre stil hittar du hos Sekelskifte.

Bänkskiva & stänkskydd

Att ha bänkskivan och stänkskydd i samma material och färg har blivit en stor trend och vi förstår varför. Det ger verkligen ditt kök ett lyxigt utseende. Ett hett tips om du håller på att inreda köket. Bänkskivor kan vara en stor investering, men ett snyggt kök kan vara värt det lilla extra!

Vinkylskåp

Har du ett intresse för vinlagring finns det stora fristående vinkylskåp som rymmer mycket. Hos Vinlagring.se finns det vinkylskåp i varierande storlekar. De har ett stort utbud på både fristående vinkylar och inbyggda vinkylar. Du kan även läsa mer om olika vinkylar.

Taklampor

En snygg kökslampa kan bidra till både känsla och stämning i köket. Det viktigaste när du ska välja kökslampor är att du matchar din stil, dina behov och din personlighet. På DPJ.se hittar du taklampor för ditt kök i flera olika stilar. Inred snyggt med en kökslampa idag!​