Städfirma – Pris

Timpris efter RUT Från ca 250 kr.
Prisexempel 80 kvm Från ca 1 500 kr.

Skillnaderna i pris mellan olika städfirmor är stora. Här kan du få en bild av olika prisnivåer för olika tjänster hos olika städbolag, för att ha något att jämföra med när du får en offert.

I ett test som Göteborgs-Posten utförde 2017 framgår att priserna mellan städfirmor skiljer sig kraftigt. Många städfirmor skyltar med fasta timpriser, men ofta tillkommer avgifter för transport och olika tilläggstjänster. Att ett städbolag inte skriver ut sina priser på hemsidan behöver alltså inte betyda att de döljer något – snarare att de inte vill ge en missvisande prisbild.

Det kostar aldrig att be om ett prisförslag, och med ett pris på hela städningen i förväg slipper du överraskningar i efterhand. Värt att tänka på när du jämför timpriser är städpersonalens löner. Oavsett vad du själv tycker är en skälig lön för städarbete bör du vara medveten om att lönen påverkar kvaliteten på städningen.

Pris efter RUT-avdrag

De flesta städfirmor anger sina priser efter RUT-avdrag, den skattereduktion som gör att du kan få halva kostnaden för hushållsnära tjänster avdragen, för upp till 50 000 kr per år. Mer om hur RUT och ROT fungerar och för vilka tjänster du kan nyttja det kan du läsa om hos Skatteverket. Tänk på att det bara är arbetskostnaden som är avdragsgill, alltså inte utgifter för material och reskostnader!

Bra städfirma nära dig

Priset för hem- eller kontorsstäd skiljer sig även mycket åt mellan olika städer. Ju större stad, desto fler städbolag, och större konkurrens. I storstäder finns även många mindre seriösa aktörer, och ser du ett väldigt lågt pris ska du vara medveten om att det ofta rör sig om städfirmor utan kollektivavtal och certifikat. Man får vad man betalar för!

Städbolag Stockholm

I Stockholm finns mängder av bra och seriösa städfirmor att välja mellan. Kontakta till exempel en städfirma som Städsystem för att få offert från ett städföretag med kvalitet i fokus, som gör rent hos företag och kontor. Städsystem är auktoriserade av Almega och miljöcertifierade. Man har kollektivavtal och utför regelbundna kund- och medarbetarenkäter som visar på nöjda anställda och kunder. Du kan även besöka renthusstockholm.se som erbjuder alla olika typer av städservice i Stockholm. Ta del av fördelar som städning av utbildad och erfaren personal, garanti på samtliga tjänster, inga dolda priser, flexibla och anpassningsbara städupplägg och utan bindningstid.

Städföretag Göteborg

I landets näst största stad finns det också många städföretag, och många som erbjuder städning till bra priser och hög kvalitet. Make Clean är en städfirma med kontor på flera orter i Göteborgsområdet, och har kollektivavtal och miljöcertifiering. De hävdar själva att de har lägst pris i Göteborg jämfört med flera stora aktörer, men gör en egen jämförelse för att få en rättvis bild!

Städfirma Malmö

I Malmö erbjuder ClockRent sedan 2003 skräddarsydda städlösningar för företag och privatpersoner. Här får du städning med kollektivavtal och miljövänliga produkter. Kompetens och engagemang är ledord här, och man är öppen med att det är viktigare med kvalitet än lägsta priser. ClockRent erbjuder även flera tilläggstjänster, som fastighetsservice och trädgårdsarbete.

Städfirma Dalarna

Om du söker en pålitlig och seriös städfirma i Dalarna, är Montrab det perfekta valet för dig. Denna städfirma, känd för sin professionalism och höga kvalitetsstandard, erbjuder ett brett utbud av städtjänster anpassade för både företag och privatpersoner. Hos Montrab får du tillgång till tjänster som lokalvård, flyttstäd och hemstäd, vilka utförs med stor omsorg och expertis. Deras engagemang för att leverera utmärkt service och deras förmåga att anpassa sig efter kundens unika behov gör dem till ett självklart val för alla som behöver städhjälp i Dalarnas region och på fler utvalda orter i Sverige. Oavsett om du behöver hjälp med städningen i ditt hem eller på ditt kontor, kan du lita på att Montrab levererar resultat av högsta kvalitet.

Jämför städfirmor

När du vill hitta den bästa städfirman för dina behov, är det viktigt att kunna jämföra olika alternativ. På Städfirma.nu kan du jämföra städfirmor och städbolag enkelt, för att hitta den service som passar dig bäst. Oavsett om du letar efter hemstädning, flyttstädning eller andra städtjänster, ger sidan dig möjlighet att jämföra priser, tjänster och kvalitet. Besök Städfirma.nu för att göra ett informerat val och hitta en städfirma som uppfyller dina förväntningar.