Inredning på väggen

Här får ni tips på fina inredningsdetaljer att ha på väggen där hemma. Det är en viktig del av inredningen för att inte rummen ska kännas tomma och tråkiga. Det finns massor med inredning att hänga på väggen. Nedan får ni våra bästa tips.

Inredning på väggen

Var inte rädd för att det ska bli för mycket. Inred med tavlor, speglar, ljuslyktor eller varför inte någon cool neonlampa?

Neonlampor

Kan göra det tråkigaste rummet häftigt. Våga sticka ut och inred efter din stil. Kolla även in vår sida om belysning för mer tips om hur viktigt det är att inreda med belysning.

Speglar – förstorar rummet

En rund spegel över byrån eller en stor spegel i hallen hjälper till att skapa liv i rummet. De hjälper även till att göra så rummet känns större och rymligare.

Tavlor och posters

Tavlor och posters är något man kan ha i alla rum, även toaletten. Kolla här för tips. En snygg tavelvägg eller några uppsatta tavlor gör inredning komplett.

Knoppar på väggen

Att introducera knoppar på väggen i ditt hem kan ge både praktisk funktionalitet och estetiskt tilltalande inredningsdetaljer. Fina knoppar kan transformera en alldaglig vägg till ett dynamiskt och personligt uttryck av din stil. Oavsett om du använder dem för att hänga kläder, hattar eller konstverk, erbjuder knoppar på väggen en unik inredningslösning som är lika innovativ som den är charmig. Och med möjligheten att välja från en mängd olika material och designer, kan du skapa en vägg som verkligen speglar din personliga smak.

Hyllor på väggen

Att inreda med hyllor på väggen är ett smart och praktiskt sätt att skapa extra förvaringsutrymme samtidigt som du tillför stil och karaktär till ditt hem. Vägghyllor ger dig möjlighet att visa upp dina favoritprylar, böcker, konstverk eller växter och skapar en personlig touch i varje rum. Med olika storlekar, former och material kan du anpassa hyllorna efter din inredningsstil och behov. Oavsett om du vill skapa en minimalistisk och luftig känsla eller omfamna en mer eklektisk och färgstark design, kan hyllor på väggen vara det perfekta sättet att maximera utrymmet och skapa en vacker visuell presentation.