Kontorsstädning Stockholm

Vid kontorsstädning är det viktigt att få med alla detaljer för att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö. I Stockholm finns det många företag som erbjuder städning, men det är viktigt att hitta en pålitlig och professionell städfirma för bästa resultat. I denna artikel kommer vi att utforska allt du behöver veta om kontorsstädning i Stockholm och vad du bör leta efter när du väljer en städfirma.

Bästa firmorna för kontorsstäd i Stockholm

När det gäller att hitta de bästa firmorna som erbjuder kontorsstäd i Stockholm är det viktigt att välja en flexibel och erfaren leverantör. En professionell kontorsstädning kan göra en stor skillnad för arbetsplatsen. Här följer några av de bästa firmorna:

Städsystem

Städsystem är ett av de mest pålitliga och professionella företagen som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. De har erbjudit sina tjänster sedan 1960-talet (!) och byggt upp en stark kundbas och ett gott rykte för att leverera högkvalitativ städning till företag i Stockholm. Deras team av erfarna städare är utbildade för att hantera alla typer av kontorsstädning, lokalvård och periodiskt underhåll.

RentHusStockholm

RentHusStockholm är ett annat pålitligt företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. De har en dedikerad och erfaren personal som strävar efter att ge högkvalitativ städning till sina kunder. Företaget använder sig av miljövänliga produkter och har tagit fram gedigna "städ-checklistor" för att aldrig missa ett utrymme på kontoret. Allt som allt ett väldigt bra val där du vet vad du får.

  • Nöjd-kund-garanti
  • Flexibla städupplägg
  • Använder omfattande checklistor

Sol

Sol är ett tredje lämpligt företag för kontorsstädning i Stockholm. De har ett dedikerat team av professionella städare som är utbildade för att hantera alla typer av städning. De har vissa städmoment som de tar tag i vid varje städtillfälle, men om ni önskar kan de även ta hand om det långsiktiga underhållet för era lokaler. Du kan alltid få en kostnadsfri offert från SOL om detta upplägget låter intressant.

  • Kort- och långsiktigt underhåll
  • Anpassar städningen efter önskemål
  • Erbjudande: 3 tjänster för 2

Kontorsstäd i olika områden

Företagen vi nämnt fram tills nu erbjuder sina tjänster i hela Stockholm. Undrar du vilket företag som skulle vara ett bra val i ditt lokalområde? Då får du en guide här.

Bromma

Söker du kontorsstäd i Bromma är Städsystem ett bra alternativ. De ger dig en städoffert med riktigt snabb återkoppling och i deras senaste kundenkät svarade 100 % (!) att de är nöjda med deras tjänster. De tar gärna kontakt med er och presenterar ett städupplägg som skulle passa era lokaler.

Solna

För dig som söker kontorsstädning i Solna och vill ha ett säkert val är Städsystem en passande match. De tar mestadels hand om större kontor, men är heller inte främmande för att städa mindre kontorsytor. Personalstyrkan är erfaren och alla anställda har kollektivavtal, det är något som är värt att lyfta fram.

Östermalm

Kontorsstäd på Östermalm är en tjänst flera företag erbjuder. Det som gör att Städsystem sticker ut lite extra är att de är otroligt noggranna, och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan. Deras personal använder bara miljövänliga produkter och tänker hela tiden på hur de kan arbeta så energieffektivt som möjligt.

Norrmalm

Kollar du runt efter aktörer som erbjuder kontorsstädning på Norrmalm? Städsystem är ett välkänt städföretag i Stockholm som gjort sig ett namn för deras flexibla upplägg och professionalism. Om ni är nöjda med deras arbete kan ni enkelt koppla på andra städtjänster som golvvärd, fönsterputs och inköp av förbrukningsmaterial m.m.

Kungsholmen

Är det dags att boka in kontorsstädning på Kungsholmen? Kika gärna närmare på Städsystem och deras skräddarsydda upplägg. De är både miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. De blir därför externt kontrollerade varje år - men det ser dem bara som något positivt. Här är miljötänket i framkant!

Vasastan

Kontorstädning i Vasastan är en bra idé om ni vill lägga så mycket tid som möjligt på kärnverksamheten och koppla bort städningen. Städsystem har varit i städbranschen sedan 1968 och kan visa upp riktigt imponerande siffror när det kommer till kundnöjdhet. Söker du ett erfaret val? Då behöver du inte fundera längre.

Sundbyberg

En regelbunden och noggrann kontorsstädning i Sundbyberg är viktigt för arbetsmiljön. Det blir en helt annan känsla av att arbeta på ett fräscht kontor jämfört med ett kontor som ser ut som ett bombnedslag. Vi rekommenderar alltid att anlita ett företag som kan anpassa städningen efter era behov och tider.

Kista

Är det läge att anlita en flexibel kontorsstädning i Kista? Det finns i regel två vägar att gå. Antingen bokar du in stötvis, eller så signar du upp dig på ett abonnemang med en städfirma. Det sistnämnda är det överlägset smidigaste sättet. Om samma städare kommer till ert kontor varje gång är startsträckan obefintlig.

Hur ofta måste man städa ett kontor?

Vi rekommenderar att man städar kontorsutrymmen minst en gång i veckan för att bibehålla en ren och hälsosam arbetsmiljö. Men det exakta städschemat beror på faktorer som:

  • Antalet anställda
  • Trafiken i lokalerna
  • Typen av verksamhet

Vissa kontor kanske behöver daglig städning medan andra kan hantera en mindre regelbunden städrutin. Det är alltid bäst att anlita en professionell städfirma i Stockholm som kan skräddarsy ett städschema som passar just ditt kontors behov och garanterar en hög standard på städningen varje gång.

Genom att hålla kontoret rent och fräscht kan man öka trivseln för alla anställda, samtidigt som man skapar en positiv första intryck för kunder och besökare som kommer till företaget.

Få en bättre arbetsmiljö

Att det är rent och snyggt på kontoret förbättrar arbetsmiljön för alla anställda. Men vad kan du mer göra i det förebyggande arbetet på en arbetsplats när det kommer till att skapa en bra arbetsmiljö? Det skriver Arbetsmiljöverket mer om.

Även Falck skriver om hur en organisation kan arbeta med sin (sociala) arbetsmiljö i sina 10 tips till läsarna.

Det finns med andra ord flera anledningar att anlita kontorsstädning i Stockholm. Hoppas du hittar ett företag som passar dig, och att vår guide var till hjälp i beslutet!